IEMT

IEMT 

‘Creating Change in the Blink of an Eye’

 

 

In november 2018 werd de opleiding en certificatie tot IEMT Practitioner met succes afgewerkt.

 

Maar wat is IEMT eigenlijk?

 

Hanneke van der Voort aan het woord:

 

'IEMT is een innovatieve en zeer effectieve methode om positieve verandering te creëren op neurologisch niveau. Deze therapie creëert verrassend snel verandering in ongewenste imprints op het vlak van emoties en identiteit. Hierdoor kunnen we ook de toepasselijke verandering maken in ons leven.

 

We werken met patronen die een persoon ‘vasthouden’ in een probleem en maken gebruik van specifieke oogbewegingen. Dit brengt nieuwe verbindingen in de hersenen tot stand.

 

De combinatie van structuren in het IEMT-model biedt een frame om de volledige probleemervaring aan te pakken vanuit de belevingswereld van de cliënt, zelfs als deze niet in taal kan worden uitgedrukt.'

 

Via oogbewegingen, lichaamsoefeningen en inzichten, leren we m.a.w. ons brein snel, gemakkelijk en pijnloos anders met herinneringen, gevoelens en toekomstige situaties om te gaan. Dit geldt zelfs voor hele oude en herhaalde ervaringen.

 

Afhankelijk van jouw hulpvraag wordt er hiermee aan de slag gegaan.

 

Wens je nog meer hierover te weten, aarzel dan niet om contact op te nemen of om op de link hieronder te klikken naar de officiële IEMT site. (Engelstalig)

Tel : 0486 26 41 15

E-mail: info@sophiemaes.be

Wespelaarsebaan 17

3190 Boortmeerbeek

België